10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Pregatiri pentru reluarea lucrarilor de modernizare in zona Vale. Probleme la scarile mari

Sedinta cu scantei pentru reluarea lucrarilor de modernizare a zonei Vale din Pascani. In cursul zilei de astazi specialistii Primariei, proiectantii si reprezentantii societatilor de construrctii sau intalnit pentru a pune la punct toate detaliile asa incat in cateva saptamani de zile sa reinceapa investitiile din fondurile europene.

Este vorba despre Esplanada, scarile mari si cele mici precum si asfaltarea mai multor strazi pe o suprafata de aproape 5 km. Speciasitii au constatat, din nou, ca proiectele nu coincid cu realitatea din teren si ca sunt dificultati in executarea lucrarilor, mai ales la scarile mari.
Investitiie ar urma sa fie reluate imediat dupa ce se incalzeste vremea, cu asfaltarea strazii Fantanele. Si societatea care se ocupa de modernizarea Esplanadei se pregateste sa puna noul pavaj dupa ce in toamna anului trecut a fost pregatit terenul. Deocamdata nu se stie cine va continua lucrarile de reparatii la retelele de apa si canalizare acolo unde urmeaza sa fie asfaltate strazile, dupa ce Apa Vital a sistat investitile ca efect al hotararilor de anulare a delegarii serviciilor. Mentionam ca proiectul de modernizare a zonei Vale trebuie finalizat pana la sfarsitul acestui an.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow