More

  Pregătiri pentru redeschiderea ştrandului din Paşcani

  Array

  strand2012

  Pascanenii se vor bucura si in acest an de strand. Cel mai probabil va fi deschis dupa jumatatea lunii mai, daca vremea de afara se va incalzi in continuare. Primaria intentioneaza sa cumpere 50 de sezlonguri si sa amplaseze mobilier de joaca pentru copii.

  De luni vor incepe lucrarile de reamenajare a spatiului. Calitatea apei va fi una ridicata, strandul fiind dotat cu o statie de tratare a apei si de recirculare a acesteia. Fostul vestiar a fost dărâmat şi înlocuit; la fel s-a întâmplat şi cu duşurile. De asemenea, in perioada imediat urmatoare, va avea loc si o selectie de oferte, pentru ca un agent economic sa inchiziere spatiul din incinta strandului pentru terasa-bar.

  Preturile biletelor de intrare pentru accesul in strandul Muncipal vor ramane ca anul trecut, trei lei pentru copiii între sapte si 18 ani, patru lei pentru adulti si un leu pentru pensionari. Copiii sub sapte ani au gratuitate.
  Mentionam ca anul trecut strandul municipal a fost deschis in luna iulie, incasarile crescand de la o zi la alta. La finalul sezonului s-au adunat peste 35.000 de mii de lei. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet