Slider

Social democraţii păşcăneni se pregătesc de miting. Peste 500 de membri de partid şi simpatizanţi din Paşcani şi comunele din împrejurimi ar urma să participe la manifestările de protest împotriva abuzurilor din justiţie şi a statului paralel. Ei se vor alătura celorlalte grupuri din judeţul Iaşi, în total peste 6000 de manifestanţi, conform estimărilor organizatorilor, care vor merge la Bucureşti. Deplasarea se va face cu autocare şi microbuze dar şi cu maşinile personale. Pentru păşcăneni îmbarcarea se va face sâmbătă dimineaţa în piaţa din fata sediului Primăriei. Plecarea este programată pentru ora 09.00 cu şase autocare.
De asemenea pentru toţi manifestanţii din judeţ în Gara Iaşi va fi disponibil un tren special cu 840 de locuri cu plecare la ora 09.30 spre capitală.

Cei care se ocupă de organizare în zona Paşcani sunt deputatul PSD Vasile Axinte şi primarii comunelor. Parlamentarul păşcănean susţine că nimeni nu a fost obligat sau cumpărat să participe la miting şi că în rândul manifestanţilor sunt doar membri de partid şi simpatizanţi. El a precizat că sunt asigurate condiţii decente de deplasare iar înainte de miting, cei interesati, pot vizita Palatul Parlamentului.

Mitingul organizat de PSD şi ALDE va avea loc în Piaţa Victoriei, sâmbătă 9 iunie, de la ora 21.30. Organizatorii susţin că vor protesta împotriva abuzurilor din justiţie şi a statului paralel sub sloganul „Vrem prosperitate, NU Securitate!”.

Slider