20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Pregătiri pentru iluminatul festiv la Pașcani

- Advertisement -

În aceste zile Pașcaniul îmbracă haine de sărbătoare. Angajaţii administraţiei locale au verificat instalaţiile ce vor lumina serile de iarnă, iar o parte dintre ele au fost deja montate în oraş. În acest an nu va lipsi mult aşteptatul “Orăşel al copiilor”.

Pregătiri pentru luna decembrie la Paşcani. Angajaţii de la Gospodărie Comună au început să monteze primele instalaţii pentru iluminatul festiv. Până acum au fost împodobite cu lumini de diferite forme scările mici şi cele mari, iar în următoarele zile vor fi puse instalaţii şi pe Esplanadă, centrul oraşului, Parcul Municipal şi zona Casei de Cultură.

Reprezentanţii Primăriei spun că în acest an va fi amenajat şi un Orăşel al copiilor, unde cei mici se vor putea întâlni cu lumea magică a poveştilor de Crăciun. Până acum s-au studiat oferte, iar într-o şedinţă viitoare se va afla pe ordinea de zi un proiect ce vizează alocarea unei sume de bani pentru decorațiunile ce vor fi puse în parcul de distracţie.

Nu s-a stabilit o locaţie unde va fi amenajat spaţiul de poveste pentru cei mici. Administraţia locală studiază două variante: fie pe platoul din faţa Primăriei, fie în Parcul Municipal, însă urmează să se decidă care zonă va fi mai accesibilă.

Menţionăm că şi în acest an iluminatul festiv va fi pus în funcţiune în seara zilei de 1 decembrie de Ziua Naţională a României.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow