25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Pregatiri pentru iluminatul festiv la Pascani

Pregatiri pentru sarbatorile de iarna la Pascani. De astazi a inceput montarea iluminatului festiv in toate zonele din oras. Prima locatie in care au fost puse instalatiile este parcul municipal, unde de dimineata muncitorii de la Gospodarie Comunala au asezat toate decoratiunile. Deocamdata sunt puse cele vechi si se pregateste achizitionarea altora noi. Iluminatul va fi deschis, cel mai probabil, pe 1 decembrie.

La Pascani a inceput montarea iluminatului festiv pentru sarbatorile de iarna. Prima zona in care au fost puse instalatiile a fost Parcul Municipal, in aceasta dimineata. Muncitorii de la Gospodarie Comunala le-au pus pe cele vechi, de anii trecuti.

Administratia locala se pregateste pentru a achizitiona decoratiuni si instalatii noi, care sa transforme intr-un lume de basm Pascaniul in timpul sarbatorilor de iarna. La fel ca in ceilalti ani, va fi amenajat si “Oraselul Copiilor”, pe esplanada din fata Primariei municipiului.
Mentionam ca deocamdata nu este stabilit un termen pentru pornirea iluminatului festiv, insa potrivit celor spuse de reprezentantii orasului, cel mai probabil incepand cu Ziua Nationala, 1 decembrie, pascanenii se vor putea bucura de luminite.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow