0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Pregătiri pentru iarnă la Pașcani. Operatorul local va interveni cu cinci utilaje pe străzi

Societatea locală de salubritate din municipiul Pașcani care se ocupă cu deszăpezirea străzilor și trotuarelor în oraș și suburbii consideră că este pregătită pentru acest sezon rece. S-au făcut stocuri de material antiderapant, s-a stabilit câte utilaje vor interveni dar și echipele de muncitori și șoferi.

Directorul societății CLP ECO SERV, Dumitru Chiuariu, a precizat că de la 1 decembrie, vor fi închiriate cu tot cu șoferi, două autospeciale 8×4 dotate cu lamă și sărăriță pentru deszăpezirea străzilor, la care se adaugă și celalalte trei ale societății.

În ceea ce privește intervenția manuală a muncitorilor, conducerea societății spune că a luat toate măsurile necesare. Ei vor curăța trotuarele cu sărărițe și freze de zăpadă manuale și cu lopeți.

Prioritare pentru deszăpezire sunt străzile principale, cele din zona școlilor și instituțiilor publice, străzile în pantă sau intersecțiile.

Primii fulgi de nea ar putea apărea chiar de la sfârșitul acestei săptămâni. Potrivit specialiștilor, în noaptea de joi spre vineri ar urmă să fie precipitații mixte, care se vor transformă apoi în zăpadă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow