17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Pregătiri pentru iarnă la Deleni

Administraţia locală din Deleni se pregăteşte pentru iarnă. În şedinţa ordinară din luna aceasta pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre privind închirierea unor utilaje şi cumpărarea de material antiderapant.

Viceprimarul comunei, Maria Scîrtu le-a propus aleşilor locali închirierea unei sărăriţe şi un utilaj de împrăştiat material antiderapant care să acţioneze în lunile de iarnă pe străzile din comună. În acelaşi context s-a propus achiziţionarea de material antiderapant în funcţie de necesitate.

Un consilier local a venit şi cu o propunere la acest proiect. Acesta a spus să fie desemnat un asistat social în fiecare sat care să se ocupe cu împrăştierea materialului antiderapant în fiecare dimineaţă pe străzile din comună.

Administraţia locală din Deleni are în acest moment două utilaje achiziţionate din bugetul local. Este vorba despre un autogreder şi un buldoexcavator folosite la lucrările din comună.

Valoarea contractelor de închiriere a utilajelor şi achiziţia de material antiderapant urmează să fie stabilită în funcţie de ofertele care vor fi depuse la sediul administraţiei locale.

Menţionăm că legislativul local din Deleni s-a reunit ieri, 25 octombrie într-o nouă şedinţa ordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat 13 proiecte de hotărâre şi 3 informări.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow