17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Pregătiri pentru Gala Sportului Pășcănean

Pregatiri pentru cea de-a 7 a editie a Galei Sportului Pascanean. Evenimentul va avea loc la inceputul lunii martie, insa pana atunci au fost trimise la cluburile sportive si institutiile de invatamant din Municipiu instiintari pentru ca fiecare dintre acestea sa stabileasca sportivii care sa fie premiati in cadrul Galei.

gala

Mai sunt cateva zile pana cand va avea loc Gala Sportului Pascanean, iar Comisia de Invatamant si Cultura face pregatiri pentru evenimentul ce se afla la cea de-a 7 editie. In acest an vor fi premiate 3 categorii: sportul scolar cu competitii judetene, zonale, nationale si internationale; sportul de performanta, la aceleasi categorii si sectiunea de premii speciale, unde vor primi premii unitatea şcolară cu cele mai multe rezultate sportive în anul 2013; Clubul Sportiv cu cele mai multe rezultate sportive în anul 2013; Sportivul anului 2013, dar si Antrenorul anului 2013.

Mentionam ca la sportul scolar vor fi premiate doar rezultatele obţinute de către elevi şi in cadrul categoriei sportului de performanta vor fi premiate doar rezultatele obţinute de către sportivi şi antrenori la competiţiile sportive organizate prin Ministerul Educaţiei Tineretului şi Sportului şi prin Federaţiile Sportive de specialitate.

foto arhiva

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.9 ° C
18.3 °
16.2 °
88 %
2.2kmh
30 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI