18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Pregătiri pentru “Festivalul Berii”

Mai sunt câteva zile până la începerea Festivalului Berii de la Paşcani. Pregătirile au intrat în linie dreapta iar tirurile cu scena şi parcul de distracţie au început să sosească. Tot acolo urmează să fie amplasate corturi, mese şi banci pentru mici şi bere sau pentru produsele tradiţionale româneşti.

festivalul berii

Aşadar, în acest sfârşit de săptămâna, 19 -21 iunie, de la orele 12.00, păşcănenii şi nu numai sunt aşteptaţi la baza sportivă de la Stadionul Municipal pentru a ascultă muzică populară live cântată de artişti naţionali dar şi locali. Pe lista sunt trecuţi – Margareta Clipa, Laura Lavric, Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Ştefan Diaconița şi Cristi Iordăchioaia. Programul artistic, numai cu muzică populară, va ţine 5 ore şi va începe de la ora 17.00, în cele trei zile de Festival la Paşcani.

Pe lângă muzică, băutură şi mâncare, se vor amenaja şi un parc de distracţii, un târg de artizanat, ateliere meşteşugăreşti.

Organizatorii vor plăti chirie pentru terenul ocupat şi utilităţile folosite.
Administraţia locală nu va cheltui nici un leu de la bugetul local pentru organizarea evenimentului.
Menţionăm că şi anul trecut, înainte de Zilele Pașcaniului, au fost organizate trei zile de distracţie pe Esplanada, de Radio ZU.

Alte articole