COMUNICAT: Încă o întâlnire de lucru privind realizarea lucrărilor rețelei de alimentare cu apă pe următoarele străzi din Blăgești: Avram Iancu, Siret, Bucium, Oituz, Mărășești, Bisericii, Râpa Galbenă, Eternității, Zmeului, Păcii, Aurel Vlaicu, Arcului, Spiru Haret, Vasile Pârvan, Mircea cel Bătrân, Miron Costin, Răzoare precum și a proprietăților situate de o parte și de cealaltă a Drumului Național 28 A, pe o lungime de aproximativ 10.800 ml.
Traseul conductei proiectate se află pe domeniul public, la limita proprietăților din zonă/trotuar/spațiu verde/drum sătesc. Extinderea rețelei de distribuție apă se va realiza cu conducte din polietilenă de înaltă densitate, cu diametre cuprinse între 110 mm și 180 mm.

Pentru stingerea incendiilor, pe conducta de distribuție proiectată vor fi prevăzuți hidranți de incendiu subterani, având diametre Dn 100 mm și Dn 80 mm, protejați în cutie de protecție.

Lucrările pentru extinderea sistemului de distribuție a apei în localitatea Blăgești vor fi finanțate din fondurile proprii ale ApaVital Iași.

În momentul de față, la ApaVital Iași se află în derulare documentația tehnică pentru proiectul 80/2/2016 “Extindere sistem distribuție apă localitatea Blăgești, municipiul Pașcani, județul Iași”.

Slider