6.7 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Pregătiri pentru evenimentele din această toamnă. Vezi ce competiții cu premii vor avea loc

Pregătiri pentru evenimentele din această toamnă. Vezi ce competiții cu premii vor avea loc

 S-a stabilit lista cu o parte din evenimentele ce vor avea loc în această toamnă la Pașcani. Este vorba despre competițiile deja cunoscute dar și noutăți cum ar fi – pentru o zi cercetaș. Proiectul s-a aflat pe masa aleșilor locali în ședința din luna iulie. Fiind votat, acum pentru câteva dintre evenimente au început deja pregătirile.

 Program plin pentru următoarele luni la Pașcani atunci când sunt stabilite să abiă loc evenimente precum Trofeul Municipiului Pașcani la Automobilism și Karting, Cupa Municipiului la tenis de câmp, Cupa Municipiului la atletism, Cercetași pentru o zi, Crosul toamnei, Memorialul Puiu Braner la scrabble și Campania de prevenire și combaterea cancerului la sân – află ce ești bine!

 

Programul activităților cultural, sportive și educative organziate la nivelul Municipiului Pașcani vor avea loc in perioada august – octombrie.

Cheltuielile aferente pentru organziarea acestora sunt de 44.397 lei, bani suportați din bugetul local. Cel mai “scump” eveniment este cel ce face referire la tenisul de câmp, urmând să fie alocată suma de 9.605 lei, bani ce vor fi oferiți pentru premii dar și cupe, medalii, afișe și articole specifice acestui sport.

Evenimentele sunt organziate cu următorii parteneri – Clubul Sportiv Moldova Morors Sport,filiala Pascani, Clubul Copiilor din Pașcani, Clubul Sportiv Municipal Pașcani, instituțiile de învățământdin oras, Centrul Local Crinii Pașcani, Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”, Asociația “Șansa 2010” Pascani, Fundația “Renașterea” din București, Biblioteca Municipală dar si Asociația Pensioanrilor “Făclia” din Pașcani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI