More

  Pregătiri pentru evenimentele din această toamnă. Vezi ce competiții cu premii vor avea loc

  Array

  Pregătiri pentru evenimentele din această toamnă. Vezi ce competiții cu premii vor avea loc

   S-a stabilit lista cu o parte din evenimentele ce vor avea loc în această toamnă la Pașcani. Este vorba despre competițiile deja cunoscute dar și noutăți cum ar fi – pentru o zi cercetaș. Proiectul s-a aflat pe masa aleșilor locali în ședința din luna iulie. Fiind votat, acum pentru câteva dintre evenimente au început deja pregătirile.

   Program plin pentru următoarele luni la Pașcani atunci când sunt stabilite să abiă loc evenimente precum Trofeul Municipiului Pașcani la Automobilism și Karting, Cupa Municipiului la tenis de câmp, Cupa Municipiului la atletism, Cercetași pentru o zi, Crosul toamnei, Memorialul Puiu Braner la scrabble și Campania de prevenire și combaterea cancerului la sân – află ce ești bine!

   

  Programul activităților cultural, sportive și educative organziate la nivelul Municipiului Pașcani vor avea loc in perioada august – octombrie.

  Cheltuielile aferente pentru organziarea acestora sunt de 44.397 lei, bani suportați din bugetul local. Cel mai “scump” eveniment este cel ce face referire la tenisul de câmp, urmând să fie alocată suma de 9.605 lei, bani ce vor fi oferiți pentru premii dar și cupe, medalii, afișe și articole specifice acestui sport.

  Evenimentele sunt organziate cu următorii parteneri – Clubul Sportiv Moldova Morors Sport,filiala Pascani, Clubul Copiilor din Pașcani, Clubul Sportiv Municipal Pașcani, instituțiile de învățământdin oras, Centrul Local Crinii Pașcani, Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”, Asociația “Șansa 2010” Pascani, Fundația “Renașterea” din București, Biblioteca Municipală dar si Asociația Pensioanrilor “Făclia” din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet