10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Pregătiri pentru contracte individuale la apă

Discuţii cu implicaţii majore asupra păşcănenilor. În cursul zilei de mâine reprezentanţii societăţii Apa Vital se vor întâlni la sediul Primăriei cu viceprimarul municipiului, Vasile Axinte, pentru a stabili cum anume se va face contractarea serviciilor de apă şi canalizare, după ce legea a fost modificată.
Totodată se va discuta despre încheierea contractelor individuale, montarea apometrelor cu citire la distanţă şi cum anume vor fi achitate consumurile de apă nefacturate de un an de zile.
În acelaşi context trebuie clarificata şi situaţia financiară a societăţii locale de apă şi canalizare şi cum anume vor fi achitate datoriile Apa Vital pentru serviciile de epurare şi cum va fi plătită taxa de redevenţa pentru acoperirea creditului de investiţii.Pe agenda discutiilor vor fi si investitiile care urmeaza sa fie realizate la Pascani pentru retelele de apa si canalizare.
Menţionăm că miercuri seara de la ora 18.30 în cadrul emisiunii, Pulsul Zilei” purtătorul de cuvânt de la Apa Vital va vorbi despre modificările la legea furnizării serviciilor de apă şi canalizare aşa cum vor fi ele aplicate la Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow