9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

 Pregătiri pentru încă  o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă din Pașcani. Evenimentul este programat pe 20 octombrie însă până atunci organizatorii așteaptă firmele și societățile să vină cu propunerile pentru ce locuri vacante au dispobibile și ce persoane caută pentru a le angaja. Până atunci, doritorii pot deja să consulte joburile disponibile în această perioadă, fiind făcute publice de către Agenție.

Ca în fiecare toamnă Agenția pentru ocuparea forței de muncă organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, șomeri și doritorii care nu au un loc de muncă sau vor să-l schimbe. Evenimentul este programat pentru ziua de vineri, 20 octombrie, începând de la orele 09:00 în holul Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani și la Iași, la Casa de Cultură a Studenților, sala foaier.

Angajatorii sunt așteptați să ia legătura cu reprezentații AJOFM Pașcani sau Iași pentru a depune cererile pentru ce locuri de muncă au disponibile.

Până atunci însă, doritorii au la dispoziție oferta locurilor de muncă din județ actualizată săptămânal. Pentru Pașcani sunt disponibile o sută de locuri de muncă, pentru cei calificați sau nu dar și pentru cei cu studii superioare. Dintre acestea, cele mai multe fac referire la cele din industrie.

La nivel județean, Agenția are disponibile 1.050 locuri de muncă, dintre care 59 pentru cei cu studii superioare.

Menționăm că la sfârşitul lunii august 2017 rata şomajului înregistrat în judeţul Iaşi a fost mai mare faţă de luna iulie, numărul șomerilor înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM) a ajuns la 12.861 iar numărul beneficiarilor de indemnizație de șomaj a fost de 1.068 persoane. Reprezentanții AJOFM Iași spun că această creşterea se datorează faptului că în luna august 2017 s-au înregistrat în evidenţa un număr de 231 proaspăt absolvenţi, din care 114 cu nivel de instruire profesional.

Locuri de Munca Vacante 20.09.-27.09.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI