13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

 Pregătiri pentru încă  o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă din Pașcani. Evenimentul este programat pe 20 octombrie însă până atunci organizatorii așteaptă firmele și societățile să vină cu propunerile pentru ce locuri vacante au dispobibile și ce persoane caută pentru a le angaja. Până atunci, doritorii pot deja să consulte joburile disponibile în această perioadă, fiind făcute publice de către Agenție.

Ca în fiecare toamnă Agenția pentru ocuparea forței de muncă organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, șomeri și doritorii care nu au un loc de muncă sau vor să-l schimbe. Evenimentul este programat pentru ziua de vineri, 20 octombrie, începând de la orele 09:00 în holul Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani și la Iași, la Casa de Cultură a Studenților, sala foaier.

Angajatorii sunt așteptați să ia legătura cu reprezentații AJOFM Pașcani sau Iași pentru a depune cererile pentru ce locuri de muncă au disponibile.

Până atunci însă, doritorii au la dispoziție oferta locurilor de muncă din județ actualizată săptămânal. Pentru Pașcani sunt disponibile o sută de locuri de muncă, pentru cei calificați sau nu dar și pentru cei cu studii superioare. Dintre acestea, cele mai multe fac referire la cele din industrie.

La nivel județean, Agenția are disponibile 1.050 locuri de muncă, dintre care 59 pentru cei cu studii superioare.

Menționăm că la sfârşitul lunii august 2017 rata şomajului înregistrat în judeţul Iaşi a fost mai mare faţă de luna iulie, numărul șomerilor înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM) a ajuns la 12.861 iar numărul beneficiarilor de indemnizație de șomaj a fost de 1.068 persoane. Reprezentanții AJOFM Iași spun că această creşterea se datorează faptului că în luna august 2017 s-au înregistrat în evidenţa un număr de 231 proaspăt absolvenţi, din care 114 cu nivel de instruire profesional.

Locuri de Munca Vacante 20.09.-27.09.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow