More

  Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

  Array

  Pregătiri pentru bursa locurilor de muncă. Vezi care este oferta în această săptămână – DOC

   Pregătiri pentru încă  o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă din Pașcani. Evenimentul este programat pe 20 octombrie însă până atunci organizatorii așteaptă firmele și societățile să vină cu propunerile pentru ce locuri vacante au dispobibile și ce persoane caută pentru a le angaja. Până atunci, doritorii pot deja să consulte joburile disponibile în această perioadă, fiind făcute publice de către Agenție.

  Ca în fiecare toamnă Agenția pentru ocuparea forței de muncă organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, șomeri și doritorii care nu au un loc de muncă sau vor să-l schimbe. Evenimentul este programat pentru ziua de vineri, 20 octombrie, începând de la orele 09:00 în holul Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani și la Iași, la Casa de Cultură a Studenților, sala foaier.

  Angajatorii sunt așteptați să ia legătura cu reprezentații AJOFM Pașcani sau Iași pentru a depune cererile pentru ce locuri de muncă au disponibile.

  Până atunci însă, doritorii au la dispoziție oferta locurilor de muncă din județ actualizată săptămânal. Pentru Pașcani sunt disponibile o sută de locuri de muncă, pentru cei calificați sau nu dar și pentru cei cu studii superioare. Dintre acestea, cele mai multe fac referire la cele din industrie.

  La nivel județean, Agenția are disponibile 1.050 locuri de muncă, dintre care 59 pentru cei cu studii superioare.

  Menționăm că la sfârşitul lunii august 2017 rata şomajului înregistrat în judeţul Iaşi a fost mai mare faţă de luna iulie, numărul șomerilor înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM) a ajuns la 12.861 iar numărul beneficiarilor de indemnizație de șomaj a fost de 1.068 persoane. Reprezentanții AJOFM Iași spun că această creşterea se datorează faptului că în luna august 2017 s-au înregistrat în evidenţa un număr de 231 proaspăt absolvenţi, din care 114 cu nivel de instruire profesional.

  Locuri de Munca Vacante 20.09.-27.09.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet