16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Pregătiri pentru balurile absolvenţilor de liceu

pregatiri bal

Chiar daca peste cateva saptamani incepe bacalaureatul, sutele de elevi de clasa a XII a sunt in febra pregatirilor pentru marea petrecere de absolvire. Si pentru ca doar o data este banchetul de final de liceu, domnisoarele si cavalarii au pretentii mari legate de intreaga petrecere. Iar pentru asta, parintii au facut eforturi serioase, costurile ajungand si pana la 1.000 de lei. In schimb, tinerii le-au promis ca vor trece toate examenele, iar la toamna vor fi studenti.

O petrecere de-o seara se arata, pentru unii dintre elevi, mai importanta decat un examen care bate la usa si de care va depinde viitorul lor. Constienti sau nu, multi elevi ajung sa lege cartea de gard chiar inaintea examenului de bacalaureat, ca urmare a goanei dupa costumatia de bal. Unii reusesc sa echilibreze cu brio cele doua evenimente, precizand ca petrecerea nu este o piedica pentru pregatirile marilor examene.

Startul va fi dat, in aceasta seara de catre cei de la Colegiul CF Unirea din Pascani, urmati de cei de la „Miron Costin” si „Sadoveanu”. Petercerile vor avea loc la Imeprial Ball Room. Elevii si profesorii au pregatit si surprize – concursuri de dans sau karaoke. La sfarsitul serii vor fi alesi regele si regina balului. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow