More

  Pregătiri pentru Balul Bobocilor, la şcolile din oraş

  Array

  Unul dintre cele mai importante evenimente, la început de liceu este Balul Bobocilor. Startul distracţiei va fi dat de Liceul “Miron Costin”, acolo unde au fost deja aleşi bobocii. Pregătirile au intrat în linie dreapta, iar organizatorii pun la bătaie programe şi momente inedite pentru ca evenimentul să fie unul memorabil.

  speak
  S-a dat start pregătirilor pentru Balul Bobocilor la liceele din oraş. La majoritatea şcolilor au avut loc preselecţiile pentru adolescenţii care vor concura pentru titlul mult râvnit.
  La Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani se ştiu deja perechile. Sunt 10 la număr, după ce vinerea trecută au avut loc alegerea din cele 50 de persoane înscrise.

  Evenimentul este programat pentru ziua de 30 octombrie, la Casa de Cultură din Paşcani, preţului unui bilet fiind de 25 lei şi pentru că invitatul special este cântăreţul Speak.

  Pentru cei care vor să meargă şi la after party trebuie să mai scoată din buzunar încă 15 lei.

  Preselecţii au avut loc vineri după amiază şi la Colegiul CF Unirea din Paşcani. Pentru titlu de Miss şi Mister s-au înscris 60 de boboci care au trecut prin cele 3 probe, de la prezentare, dans şi aptitudini.
  Juriul a ales câteva perechi care vor urcă pe scenă Casei de Cultură din oraş, în dată de Evenimentul a avut loc la Clubul Copiilor şi bobocii au fost susţinuţi de colegi şi chiar profesori. În următoarele întâlniri se va stabili cine va fi invitatul special dar şi alte date despre Bal.

  La Colegiul “Sadoveanu” abia se fac preselecţiile. Bobocii din şcoală sunt aşteptaţi duminică, începând cu ora 10.00 să treacă prin probele de prezentare şi aptitudini.

  La Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” va fi Bal, însă nu se ştiu mai multe date urmând a fi stabilte într-o viitoare şedinţă organizatorică.

  La Liceul Economic “Nicolae Iorga” nu va fi un bal propriu zis ci o petrecere pentru boboci.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  Platformă informatică de 20 de milioane de lei / ANRE vrea să creeze o bază de date unică pentru toți consumatorii de energie și...

  Autoritatea pentru Digitalizarea României a avizat documentația de achiziție din cadrul unui proiect al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Proiectul este finanțat din fonduri europene și vizează realizarea și implementarea la nivel național a unei platforme online care să optimizeze procesele operaționale din piața de energie generate de solicitările de schimbare a furnizorului de energie electrică și de gaze naturale prin gestionarea fluxului de informații în mod complet automatizat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet