19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Pregătiri pentru “Balul bobocilor 2016” la Liceul “M. Busuioc”

Început de lună cu evenimente importante la Liceul Tehnologic ”M. Busuioc”. Elevii claselor a XII a împreună cu cadrele didactice pregătesc până la cel mai mic detaliu “Balul Bobocilor”, ediţia 2016. Spectacolul este programat pentru ziua de vineri, 4 noiembrie începând cu ora 16.00 la Casa de Cultură.

Tema evenimentului din acest an este “Agent 007” astfel încât cele 8 perechi care s-au înscris pentru a câştiga titlu de Miss şi Mister Boboc trebuie să descopere misterele din lumea lui James Bond. Pe lângă popularele probe de prezentare, dans sau aptitudini boboceii vor avea parte şi de o provocare surpriză și un test de cultură generală.

Preţul biletului este de 10 lei şi se poate cumpăra de la profesorii şi elevii organizatori. Cei care doresc să participe şi la petrecerea de după bal din Clubul Pao vor trebui să dea 20 lei.

Competiţia dintre concurenţii va fi presărată şi cu momente artistice. Elevii liceului au pregătit numere de interpretare vocală, dansuri din buric sau melodii populare. În acest an organizatorii nu au invitat o vedetă naţională de renume ci au preferat să promoveze talentele locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow