29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Pregătiri pentru alegeri. Pascaniul ar trebui să aibă un incubator de afaceri

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Conferinţa de presă astăzi la organizaţia “Mişcarea Populară” din Paşcani. Conducerea partidului a anunţat că va avea candidaţi de primari şi liste pentru consilieri locali în toate localităţile din judeţ mai puţin în comună Tătăruşi. Numele lor vor fi făcute publice la începutul lunii viitoare iar ordinea pe liste va fi cunoscută abia cu câteva săptămâni înainte de depunerea documentelor la Biroul Electoral.
Ina acelasi context reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară au anunţat şi care sunt priorităţile pentru municipiul Paşcani.
Crearea de noi locuri de muncă prin încurajarea investiţiilor, a tragerea de fonduri europene şi realizarea şoselei de centura sunt principalele temele prioritare, în opinia lor.
Deputatul Petru Movilă, vicepreşedintele partidului susţine că administratia locală ar trebui să aloce mai multe fonduri pentru tineri şi pentru înfiinţarea unui incubator de afaceri unde să fie sprijiniţi cei cu iniţiativa.
Menţionăm că până în prezent pentru Primăria Paşcani şi-au anunţat candidatura doar doi politicieni: Sorin Olariu de la Mişcarea Populară şi Marius Pintilie de la PNL.

PREGATIRI PENTRU ALEGERI - PASCANIUL AR TREBUI SA AIBA UN INCUBATOR DE AFACERI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI