23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Pregătiri pentru alegeri. Pascaniul ar trebui să aibă un incubator de afaceri

Conferinţa de presă astăzi la organizaţia “Mişcarea Populară” din Paşcani. Conducerea partidului a anunţat că va avea candidaţi de primari şi liste pentru consilieri locali în toate localităţile din judeţ mai puţin în comună Tătăruşi. Numele lor vor fi făcute publice la începutul lunii viitoare iar ordinea pe liste va fi cunoscută abia cu câteva săptămâni înainte de depunerea documentelor la Biroul Electoral.
Ina acelasi context reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară au anunţat şi care sunt priorităţile pentru municipiul Paşcani.
Crearea de noi locuri de muncă prin încurajarea investiţiilor, a tragerea de fonduri europene şi realizarea şoselei de centura sunt principalele temele prioritare, în opinia lor.
Deputatul Petru Movilă, vicepreşedintele partidului susţine că administratia locală ar trebui să aloce mai multe fonduri pentru tineri şi pentru înfiinţarea unui incubator de afaceri unde să fie sprijiniţi cei cu iniţiativa.
Menţionăm că până în prezent pentru Primăria Paşcani şi-au anunţat candidatura doar doi politicieni: Sorin Olariu de la Mişcarea Populară şi Marius Pintilie de la PNL.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow