23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Pregătiri pentru 8 martie. Cine va primi mărțișoare și flori

Mai sunt câteva ore până când va fi sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. În majoritatea școlilor se organizează spectacole, iar reprezentanții localurilor au organizat evenimente speciale cu băuturi fine și mâncare pe alese. Nu lipsește muzica bună. De asemenea nu vor fi uitate șoferițele și cele care vor călători, dar și cele care se află de 8 martie pe patul de spital. Toate vor primi flori sau mici atenții de la cei care le sunt aproape.

8 martie. Ziua Femeii. Această data mai este asociată cu primăvara legată simbolic de flori. Zeci de cântece, versuri sau povești sunt dedicate acestei zile care celebrează mama, femeia.

De câteva zile, femeile sunt în centrul atenției. Primesc cadouri sau au fost organizate petreceri în numele lor. Pe parcursul zilei de mâine, 8 martie, polițiștii de la Rutieră sau Transporturi Feroviare au pregătit mici surprize pentru doamnele și domnișoarele care vor circula prin oraș.

Și partidele politice au pregătit flori pentru ziua de mâine. De exemplu, PSD va merge cu flori mai ales prin spitale să aducă bucurie pe chipul celor aflați la suferință.

600 de flori pentru reprezentantele sexului frumos au pregătiti și PNL Pașcani pentru ziua de 8 martie. Tot de la acest partid au primit copiii, MĂR-țișoare. Fructele a fost dăruite duminică, 6 martie în intervalul 11.00-12.30, în zona centrală din deal (str. Ștefan cel Mare, Piața Casei de Cultură), dar și în zona vale (Esplanadă, Gără).

Femeile care lucrează în administrașia locală au primit un cadou în bani, de la sindicat, iar mâine vor primi flori și dulciuri.

Surprize au pregătit și administratorii de la barurile și restaurantele din oraș pentru femei, de la recitări de poezii până la desert exotic.

Alte articole