11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Pregătiri pentru 1 Decembrie la Pașcani. Margareta Clipa – cap de afiș

Pregătiri pentru 1 Decembrie la Pașcani. Margareta Clipa – cap de afiș

 Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la Ziua Națională a României, administrația locală din Pașcani a stabilit deja ce program va fi pe 1 Decembrie. Este vorba despre depuneri de coroane, premierea cuplurilor care au făcut 50 de ani de la căsătorie dar și un frumos spectacol muzical unde cap de afiș va fi Margareta Clipa. Nu lipsește competiția spotivă dedicată iubitorilor de tenis de masă.  S-ar putea ca pe înserate luminile de sărbători să fie aprinse.

Îndrăgita artistă de muzică populară, Margareta Clipa va veni la Pașcani și va cânta pentru cei de aici pe 1 Decembrie, atunci când va avea loc un spectacol dedicat Zilei Naționale a României. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără și cei locali dar și cântărețul de muzică populară Dan Doboș, manager al Orchestrei Rapsozii Botoşanilor. În următoare perioadă se va stabili locația și ora.

De asemenea, pe 1 Decembrie, cuplurile care și-au unit destinul în urma cu 50 de ani vor primi un premiu în bani – 500 de lei, dar și o diplomă, șampanie, flori și o masă festivă din partea administrației locale ca semn de mulțumire și apreciere pentru că au rămas o familie în ciuda greutăților timpului.

Activitățile încep de dimineață de Ziua Națională a României atunci când se vor depune coroane cu flori la monumentele eroilor din Pașcani și suburbii. Aici cetățenii care doresc să aducă un omagiu sunt așteptați.

Și pentru iubitorii de competiție sportivă administrația locală a pregătit un eveniment. Este vorba despre Cupa Pașcaniului la tenis de masă, care va avea loc la Sala de sport din fața Colegiului Sadoveanu. La final cei mai buni vor primi diplome, cupe și premii în bani.

Menționăm că în acea perioadă Guvernul a acordat liber pentru angajați fiind astfel o minivacanța, mai ales că zi liberă este și 30 noiembrie când este joi. Angajații sunt așteptați la muncă, pe 4 decembrie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI