More

  Pregătiri pentru 1 Decembrie la Pașcani. Margareta Clipa – cap de afiș

  Pregătiri pentru 1 Decembrie la Pașcani. Margareta Clipa – cap de afiș

   Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la Ziua Națională a României, administrația locală din Pașcani a stabilit deja ce program va fi pe 1 Decembrie. Este vorba despre depuneri de coroane, premierea cuplurilor care au făcut 50 de ani de la căsătorie dar și un frumos spectacol muzical unde cap de afiș va fi Margareta Clipa. Nu lipsește competiția spotivă dedicată iubitorilor de tenis de masă.  S-ar putea ca pe înserate luminile de sărbători să fie aprinse.

  Îndrăgita artistă de muzică populară, Margareta Clipa va veni la Pașcani și va cânta pentru cei de aici pe 1 Decembrie, atunci când va avea loc un spectacol dedicat Zilei Naționale a României. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără și cei locali dar și cântărețul de muzică populară Dan Doboș, manager al Orchestrei Rapsozii Botoşanilor. În următoare perioadă se va stabili locația și ora.

  De asemenea, pe 1 Decembrie, cuplurile care și-au unit destinul în urma cu 50 de ani vor primi un premiu în bani – 500 de lei, dar și o diplomă, șampanie, flori și o masă festivă din partea administrației locale ca semn de mulțumire și apreciere pentru că au rămas o familie în ciuda greutăților timpului.

  Activitățile încep de dimineață de Ziua Națională a României atunci când se vor depune coroane cu flori la monumentele eroilor din Pașcani și suburbii. Aici cetățenii care doresc să aducă un omagiu sunt așteptați.

  Și pentru iubitorii de competiție sportivă administrația locală a pregătit un eveniment. Este vorba despre Cupa Pașcaniului la tenis de masă, care va avea loc la Sala de sport din fața Colegiului Sadoveanu. La final cei mai buni vor primi diplome, cupe și premii în bani.

  Menționăm că în acea perioadă Guvernul a acordat liber pentru angajați fiind astfel o minivacanța, mai ales că zi liberă este și 30 noiembrie când este joi. Angajații sunt așteptați la muncă, pe 4 decembrie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet