More

  Pregatiri la Harlau pentru Zilele Orasului

  Array

  zilele orasului harlau poza

  Motiv de bucurie pentru locuitorii din Harlau, autoritatile anunta ca vor organiza si in acest an Zilele Orasului, sarbatoare mult asteptata de catre locuitori.

  Astfel, in perioada 6-7 mai, practic a doua si a treia zi de Pasti, autoritatile din Harlau pregatesc editia cu numarul XV, dedicata Zilelor Orasului.

  Primarul, Constantin Cernescu spune ca editia din acest an a fost mutata in luna mai, pentru ca cetatenii, mai ales cei care sunt angajati sau chiar cei mai tineri, elevii si studentii sa beneficieze de acele zile libere de Pasti cand se vor putea bucura cu adevarat de aceasta manifestare.

  Referitor la artistii care vor canta la editia din acest an, autoritatile nu au stabilit inca pe cine vor aduce, insa cert este ca nu vor fi aceeasi artisti din anii precedenti.

  Ca si buget, Zilele Orasului vor inghiti cel mai probabil aceeasi suma cu cea de anul trecut, si anume 80 000 ron, cu mentinuea ca o parte din acesti bani a venit si din sponsorizari.

  Constantin Cernescu, face apel la agentii economici din oras pentru a ajuta financiar editia din acest an, in special la acei agenti care nu au contribuit cu nimic la editiile din anii trecuti.

  Manifestarea din 2012, a avut loc in perioada 21-22-23 aprilie, iar pe scena au urcat: Ansamblul “Haiducii” din Republica Moldova, soliştii de muzică populară Ştefania Puiu, Alexandra Tomulesei, Augustina Dogot tot din Republica Moldova dar si Nelu Stratan, precum si interpreţii de muzică populară din Romania: Brânduşa Covalciuc, Pamfil Roată, Elena Mândrescu şi Ion Palade.

   

  Pe scena au mai urcat si Ciro de Luca din Italia, Daggu Project din Germania, Ioan Ursache, Ansamblul Casei de Cultură Hîrlău, trupa Spitalul de Urgenta si Andreea Balan. Toate trupele si artistii au costat Primaria Harlau suma de 270 000 ron.

  Foto Sursa: http://harlau625.wordpress.com/

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI