17.3 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Pregatiri la Harlau pentru Zilele Orasului

zilele orasului harlau poza

Motiv de bucurie pentru locuitorii din Harlau, autoritatile anunta ca vor organiza si in acest an Zilele Orasului, sarbatoare mult asteptata de catre locuitori.

Astfel, in perioada 6-7 mai, practic a doua si a treia zi de Pasti, autoritatile din Harlau pregatesc editia cu numarul XV, dedicata Zilelor Orasului.

Primarul, Constantin Cernescu spune ca editia din acest an a fost mutata in luna mai, pentru ca cetatenii, mai ales cei care sunt angajati sau chiar cei mai tineri, elevii si studentii sa beneficieze de acele zile libere de Pasti cand se vor putea bucura cu adevarat de aceasta manifestare.

Referitor la artistii care vor canta la editia din acest an, autoritatile nu au stabilit inca pe cine vor aduce, insa cert este ca nu vor fi aceeasi artisti din anii precedenti.

Ca si buget, Zilele Orasului vor inghiti cel mai probabil aceeasi suma cu cea de anul trecut, si anume 80 000 ron, cu mentinuea ca o parte din acesti bani a venit si din sponsorizari.

Constantin Cernescu, face apel la agentii economici din oras pentru a ajuta financiar editia din acest an, in special la acei agenti care nu au contribuit cu nimic la editiile din anii trecuti.

Manifestarea din 2012, a avut loc in perioada 21-22-23 aprilie, iar pe scena au urcat: Ansamblul “Haiducii” din Republica Moldova, soliştii de muzică populară Ştefania Puiu, Alexandra Tomulesei, Augustina Dogot tot din Republica Moldova dar si Nelu Stratan, precum si interpreţii de muzică populară din Romania: Brânduşa Covalciuc, Pamfil Roată, Elena Mândrescu şi Ion Palade.

 

Pe scena au mai urcat si Ciro de Luca din Italia, Daggu Project din Germania, Ioan Ursache, Ansamblul Casei de Cultură Hîrlău, trupa Spitalul de Urgenta si Andreea Balan. Toate trupele si artistii au costat Primaria Harlau suma de 270 000 ron.

Foto Sursa: http://harlau625.wordpress.com/

Alte articole