More

  Pregătiri de 8 Martie, în Paşcani

  Array

  hotel central

   

  Pregatiri intense pentru Ziua Femeii atat din partea barbatilor, cat si din partea restaurantelor sau cluburilor din Pascani care s-au pregatit cu oferte care mai de care mai atractive.

  De exemplu, Restaurantul Central a pregatit un meniu special pentru cei care doresc sa petreaca o seara romantica, de neuitat, iar atmosfera va fi intretinuta de un DJ. De asemenea, la Pensiunea Markos de la iesirea din Pascani va canta formatia Dinacord, iar surprizele culinare vor fi pe masura. Meniuri speciale vor fi pregatite si la restaurantul „Pizza, pasta e basta!“ de langa Incato Cafe. Tot aici doamnele si domisoarele vor primi buchete de flori chiar de la maestrul bucatar.

  Pentru ca ziua de 8 martie cade intr-o vineri in acest an, este de asteptat ca barurile si cluburile din oras sa fie luate cu asalt, mai ales de tineri. De asemenea, centru orasului a fost invadat de zeci de comercianti cu flori,  felicitari si cadouri atractive pentru femei. Preturile variaza in functie de marimea obiectelor achizitionate, de la 2 lei pana la cativa zeci de lei. Iar pentru ca ziua de maine este dedicata doamnelor si domisoarelor, indiferent daca sunt sau nu mane, cei care nu sunt foarte fericiti in aceasta perioada sunt barbatii, care incearca sa impresioneze pe femeile din viata lor prin cadouri. Cea mai la indemana varianta pentru pascaneni sunt buchetele de flori si bomboane. Barbatii spun ca pe langa aceastea vor mai oferi si cate un parfum sau o bijuterie. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet