18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Prefectura demarează controale în programul Cornul şi Laptele

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Instituţiile abilitate vor derula, în perioada 15 – 25 martie, controale amănunţite în Programul naţional „Cornul şi Laptele”, desfăşurat în unităţile de învăţământ aflate pe raza judeţului Iaşi.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor vor verifica produsele livrate copiilor.

„Am observat că în şcoli din mai multe judeţe au apărut, în ultima perioadă, probleme cu laptele distribuit copiilor. Deocamdată, în judeţul Iaşi nu au fost semnalate astfel de situaţii, dar vrem să fim siguri că în toate şcolile şi grădiniţele din judeţ sunt respectate absolut toate normele privind calitatea laptelui, dar şi condiţiile privind transportul şi depozitarea alimentelor destinate copiilor”, a declarat prefectul Marian Grigoraş.

După finalizarea acţiunilor de verificare, va fi prezentat un raport cu situaţiile identificate şi măsurile dispuse.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI