12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Prefectura a eliberat titluri de proprietate pe o suprafaţă de 32 de hectare de teren, si in Pascani

 

 

 

 

 

 

 

Prefectul Romeo Olteanu a semnat astăzi încă 52 de titluri de proprietate pe suprafeţe de teren cuprinse între 900 de metri pătraţi şi 4 hectare.

Dintre acestea 41 reprezintă acte noi, iar diferenţa duplicate. Titluri de proprietate noi au fost semnate pentru suprafeţe de teren amplasate pe raza comunelor Bălţaţi, Voineşti, Lungani, Gropniţa, Popeşti, Tomeşti, Scânteia, Tătăruşi, Holboca, Miroslava. Un număr de opt titluri noi vizează suprafeţe cuprinse între 900 mp şi 1,76 hectare amplasate pe raza municipiului Paşcani. Cea mai mare suprafaţă menţionată într-un titlu de proprietate nou este de 4,11 hectare şi este pe raza comunei Scânteia. În total, cele 41 de titluri de proprietate noi au menţionată o suprafaţă de aproximativ 32 de hectare.

„Cele 11 duplicate au fost eliberate pentru suprafeţe situate pe raza comunelor Grajduri, Schitu Duca, Mogoşeşti, Miroslava, Mogoşeşti Siret, Ţibăneşti, Holboca, Belceşti, Mirosloveşti şi Ciurea. Suprafeţele din acte variază între 0,8 hectare şi 3,25 hectare, în total fiind semnate duplicate pentru o suprafaţă de aproape 20 de hectare”, a declarat Felix Guzgă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iaşi. sursa oradeiasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow