More

  Prefectul Romeo Olteanu a tinut audiente azi la Pascani

  Array

  S3020088-300x168

  Zeci de oameni s-au adunat in aceasta dimineata, la sediul Primariei Pascani, pentru a se intalni cu prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu.

  Satui sa fie plimbati de la o usa la alta a administratiilor publice de unde provin, unii cetateni s-au programat cu luni de zile inainte, ca intr-un final la usa acestuia sa fie peste 20 de persoane, cei mai multi din suburbiile municipiului Pascani.

  De departe, cele mai multe probleme pe care oamenii le-au ridicat au fost cele de fond funciar, mai exact, este vorba despre acei oameni care au o hotarare a instantei de punere in posesie iar autoritatile locale nu au reusit nici pana in momentul de fata sa rezolve aceasta problema. Altii au reclamat faptul ca reprezentantii comisiilor locale de fond funciar ca nu isi fac datoria. Prefectul a declarat ca va verifica aceste comisii pentru a clarifica daca acuzatiile aduse sunt reale sau nu.

  Au fost şi persoane care au reclamat probleme în comunele Stolniceni Prăjescu, Hălăuceşti, Todireşti. În audienţă au intrat şi patru persoane din comuna Hărmăneşti. Audienţele au început la ora 11 şi s-au terminat în jurul orei 14.30.

  Prefectul Romeo Olteanu a tinut audiente cu 14 din cele 20 persoane inscrise, asta pentru ca a o fost instiintat ca la ora 16.00 urmeaza sa participe la Iasi la o videoconferinta.

  Cei care nu au reusit sa intre la audientele tinute de catre prefect, vor avea posibilitatea sa se o faca pe data de 4 aprilie din nou cand acesta va reveni la Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet