Prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu, va tine audiente in teritoriu saptamana viitoare. Joi, 21 martie, reprezentantul Guvernului in teritoriu, va fi la sediul Primariei Orasului Hirlau, pentru a discutat cu cetatenii din localitate dar si din comunele Balș, Belcești, Ceplenița, Coarnele Caprei, Cotnari, Cucuteni, Deleni, Scobinți și Sirețel.

Vor fi alaturi de el si specialiști din cadrul Instituției Prefectului, directori ai unor instituții precum Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenția Domeniilor Statului sau Direcția Silvică.

După audiențe, voi avea o întâlnire cu primarii unităților administrativ-teritoriale din zonă pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă comunitățile pe care le reprezintă, în special cele din domeniul fondului funciar. Intenționez ca în perioada următoare să organizez audiențe și în alte zone ale județului, astfel încât ieșenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în municipiul Iași pentru a-și rezolva eventualele probleme” a precizat prefectul, Marian Serbescu.

Cei interesați se pot înscrie la audiențe telefonic, la numerele de telefon 0232.421786 și 0232.421773 sau prin email: contact@prefecturaiasi.ro.

Slider