17.3 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Prefectul judetului a tinut audiente la Pascani. Majoritatea au reclamat probleme de fond funciar

Zeci de pascaneni au venit astazi, 26 septembrie 2012 la Primaria Pascani, unde Prefectul Judetului Iasi, Romeo Olteanu a tinut audiente. Incepand cu ora 12.00, la usa prefectului erau 24 de persoane, unele venite chiar din municipiul Iasi, care s-au programat la audiente pentru a-si gasi dreptatea.

Din cele 24 de persoane prezente, 23 au ridicat probleme de fond funciar, probleme ce par a nu se mai rezolva in zona Pascaniului, iar o singura persoana l-a rugat pe prefect sa o ajute cu un loc de munca.

Ana Maria Riscu, a venit din Iasi la audientele tinute la Pascani, pentru a rezolva o problema cu un titlu de proprietate, pe care spune ea, fostul prefect nu a fost in stare sa il rezolve.

O alta femeie din Topile, ne vorbeste despre faptul ca fostul primar de la Valea Seaca, Mihai Miron, ar fi facut acte false de mostenire surorii sale iar la proces ar fi venit niste martori falsi.

 

Prefectul, Romeo Olteanu a declarat dupa audiente faptul ca, din cei 24 de petenti veniti astazi la el, pe jumatate ii va ajuta in maxim 30 de zile, iar ceilalti au pierdut deja procesele in care se judecau pentru pamant, pe ei nemaiputand sa ii ajute. Tot prefectul a spus ca va repeta audientele la Pascani, cel mai probabil in luna noiembrie, stabilindu-si deja luna octombrie pentru zona Harlau.

Alte articole