Prefectul, Marian Şerbescu, a postat pe o reţea de socializare un mesaj la adresa ieşenilor, dat fiind faptul că la finele acestei săptămâni va fi înlocuit din funcţie.

„Timp de aproape doi ani și nouă luni, am avut onoarea de a îndeplini funcția de prefect al județului Iași, mandat care se apropie de final. Din prima zi a mandatului încredințat mie de Guvernul României, am fost conștient că această funcție este, prin însăși natura sa, temporară. Acest fapt nu trebuie să-l împiedice însă pe prefect să depună toate eforturile, în limitele atribuțiilor sale legale, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite populației de administrația publică și de instituțiile deconcentrate. Este ceea ce am și încercat să fac din luna martie 2017 până acum, considerându-mă de la bun început în slujba cetățenilor, pentru care ușa mea a fost tot timpul deschisă.
Am reușit eliminarea cozilor infernale la serviciile comunitare de Pașapoarte și Înmatriculări Auto, printr-o gestionare atentă a resurselor umane și materiale disponibile și introducerea sistemului de bonuri de ordine. Pentru îmbunătățirea activității Oficiului poștal vamal, am reușit mutarea acestuia într-un spațiu mult mai adecvat, de la Râpa Galbenă în Păcurari, unde sper că activitatea se va desfășura în condiții civilizate.

Continuarea pe Evenimentul

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider