29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Prefectul controleaza birocratia din Primarii. Ce ai de reprosat administratiei din Pascani?

vivacredit.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditprime.ro
credius.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Prefectura a demarat o campanie de combatere a birocraţiei din administraţia publică locală. În cadrul acesteia, vor fi verificate măsurile aplicate de primării pentru aplicarea unei hotărâri de guvern adoptate în acest scop.
„Este vorba de un act normativ intrat în vigoare încă din anul 2004. Aşadar, despre o perioadă suficientă de timp în care aceste obligaţii trebuiau implementate. Într-o primă etapă, cea mai importantă, ne vom axa pe consilierea instituţiilor, în sensul conformării la respectarea prevederilor legale. Doar în ultimă instanţă, pentru cei care nu vor lua măsuri de intrare în legalitate, se poate apela la aplicarea de sancţiuni. Important pentru noi este să ne asigurăm că toate aceste măsuri menite să vină în sprijinul cetăţeanului sunt implementate fiecărei instituţii, fie primărie, fie serviciu public deconcentrat“, a declarat prefectul Marian Grigoraş.
Primăriile şi instituţiile publice trebuie să asigure respectarea programului de lucru cu publicul, să afişeze modele de completare a cererilor, ca şi numele persoanelor cu funcţii de conducere şi a programului de audienţe al acestora şi al persoanelor însărcinate cu relaţia cu publicul.
Continuare pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI