17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Predare de ştafeta, între cele mai bune eleve din Ruginoasa. Festivitate de premiere la clasa a VIII-a

Eveniment în premieră la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, din localitatea Ruginoasa. În cadrul festivităţii de absolvire a clasei a VIII-a, actuala şefa de promoţie a primit ştafeta din partea celei mai bune eleve care a terminat învăţământul gimnazial în urmă cu patru ani, la aceeaşi şcoală. Mai mult, cei care vor deveni liceeni au predat cheia succesului, elevilor din clasa a VII-a.

Festivitate de premiere la clasa a VIII-a, la Şcoala Al. I. Cuza, din Ruginoasa. Ieri, cei are îşi iau rămas-bun de la învăţământul gimnazial au fost răsplătiţi pentru rezultatele din cei opt ani de şcoală. În cadrul evenimentului, a fost şi o predare de ştafeta, între fosta şefa de promoţie din urmă cu patru ani şi cea actuală. Mai exact, de la Roxana Ungureanu, la Georgiana Tărăboi.

 

Şi viitorii liceeni au predat cheia succesului elevilor din clasa a VII-a, cu mesajul de a duce numele primei şcolii în care au învăţat, cât mai departe.
Cadrele didactice şi-au luat la revedere cu emoţii, de la cei pe care i-au numit, una dintre cele mai bune promoţii, care a învăţat de-a lungul timpului în şcoala din Ruginoasa.
Menţionăm că şefa de promoţie a acestui an, Georgiana Tărăboi a avut media 9.89, pe ultimii patru ani de studiu.

Alte articole