8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Prea puține alimente pentru nevoiașii din Pașcani

Scandal in legatura cu distributia alimentelor de la Uniunea Europeana, la Pascani. Mai multe persoane din suburbiile Municipiului nu se regasesc pe listele intocmite de Consiliul Judetan Iasi pentru a beneficia de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, iar o parte dintre acestia sunt nemultumiti, dupa cum spun ei, ca nu primesc toate produsele.

Vasile Acsinte - Viceprimar PascaniAstazi, 25 octombrie, intr-o conferinta de presa, viceprimarul Pascaniului a explicat cine sunt beneficiarii, si mai ales cantitatea produselor pe care trebuie sa le primeasca fiecare.

In Pascani, pe listele de ajutoare beneficiaza un numar 3.317 persoane, dintre acestia persoane cu dizabilitati, beneficiari de legi speciale, somerii inregistrati pana la data de 30 iunie a.c., dar si pensionarii cu venituri sub 400 de lei. Viceprimarul a mai spus ca numarul produselor este adus exact pentru cei inscrisi, nimic suplimentar.

În acest an, vor fi distribuite nouă produse alimentare: ulei, făină, mălai, paste făinoase, roşii în suc propriu, zacuscă, conservă carne de porc, zahăr, în premieră, miere de albine.

conserveSingurele alimente care nu au ajuns în depozite sunt mierea de albine şi conservele de carne de porc, iar zaharul abia a fost adus. Luni si marti, zunt zile dedicate distriburii beneficiarilor ce locuiesc in suburbia Lunca Pascani. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow