More

  Prea multi functionari la societatea de salubritate. Pantazi: Acolo trebuie ras totul…

  Array

  Salubritate din Pascani este sufocata, la propriu, de functionarii din birouri. In sedinta de ieri a Consiliului Local primarul municipiului a cerut reducerea numarului lor pentru ca societatea sa nu intre in faliment.
  Discutiile au avut loc dupa ce presedinte Consiliului de Admisntiratie a prezentat raportul de activitate pentru anul 2013.
  Edilul pascanean a criticat activitatea societatii si a cerut reducerea cheltuielor.
  Primarul Pantazi a atras atentia ca sunt prea multi functionari in birouri si ca sunt necesare restructurari pentru salvarea societatii.
  In acelasi context consilierul Dorin Nechifor a cerut introducerea unei taxe de salubritate in locul platii facturilor. In acest fel incasarile ar fi mult mai mari iar serviciul ar fi platit de toti pascanenii.
  Mentionam ca pana la sfarsitul lunii august operatorul de salubritate din Pascani ar urma sa obtina licenta de functionare pentru localitati cu populatia de pana la 50.000 de locuitori. Urmeaza sa fie facute noi dotari pentru a trece la o categorie superioara necesara pentru a participa la licitatie atunci cand servicul de salubritate va fi scos la licitatie de asociatia judeteana ADIS.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI