More

  Prăpăd în urma furtunii de ieri

  Array

  Prăpăd în urma furtunii de ieri. Cât mai multe persoane se plâng că au avut de suferit de ce a lăsat în urmă furtuna care a durat mai puţin de jumătate de ora. Vântul a luat aspect de vijelie, cantităţile de apă au atins chiar şi 32 de litri pe metru pătrat, grindina pe alocuri cu dimensiunile unui ou de găină dar şi descărcări electrice.

  Majoritarea imaginelor au fost postate de utilizatorii reţelelor de socializare.

  Codul galben de furtună a fost emis de către meteorologi pentru comunele Lespezi, Valea Seacă, Halaucesti, Strunga, Cotnari, Deleni dar şi pentru oraşele Paşcani, Tg. Frumos, Hîrlău.

  tg f 2

  În Paşcani, mai mulţi copaci din Parcul Municipal dar şi din curtea Spitalui orăşănesc au căzut chiar şi peste autoturisme sau garaje, dar şi în mijlocul străzii şi a blocat pentru câteva minute traficul.

  Nu numai strada Gării a fost afectată şi inundata în urmă precipitaţiilor căzute abundent, ci şi strada Grădiniţei din zona Peco a fost transformată în lac. Pe lângă acestea şi unele parcuri de joacă pentru copii.

  La Ruginoasa a plouat cu gheaţă cât un ou de găină, maşinile care se aflau prin zona au tras pe dreapta de frică să nu se întâmple vreo nenorocire. Abia dacă se mai vedea la câţiva metri în faţă.

  Oraşul Târgu Frumos este unul dintre cele mai afectate oraşe după furtună de ieri. Aceste imagini (vei in cadrul stirilor INFOBIT) a fost postat de către unul dintre utilizatorii reţelei de socializare Facebook care locuieşte în oraş. Se poate vedea clar cum bucăţi din acopers au fost smulse de vântul puternic.

  Pe lângă aceste imagini filmate în Târgu Frumos, pompierii au mai fost solicitaţi la alte 7 intervenţii pentru îndepărtarea arborilor căzuţi la pământ, a unor elemente de construcţie desprinse de pe clădiri şi o intervenţie pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

  Menţionăm că pompierii au intervenit şi aseară pe stradă Vatra din Paşcani pentru pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator proprietatea unei companii energetice. Au ars aproximativ 20 l ulei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

  SURSA FOTO – FACEBOOK

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI