6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Săptămâna ceaiului la Colegiul „Sadoveanu”

Cu miros de prajitura si de scortisoara, dar si cu zambetul pe buze, organizatorii unei ceainarii dintr-o scoala din Pascani asteapat cat mai multi colegi de-ai lor pentru a degusta bunatatile facute acasa, chiar de ei. Mai mult, cu banii stransi din vanzarea produselor se vor imbunatati unele sali de clasa din scoala.

ceai cu mine

Timpul va avea o alta valoare daca te vei opri in pauza dintre orele de la scoala si vei degusta prajiturile si ceaiul pregatit cu mult drag de catre elevi, acasa, chiar de ei, spune unul dintre organizatorii ceainariei “Ceai cu mine” din cadrul Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pascani.
In acest an, actiunea a ajuns la a 5 a editie si are din ce in ce mai mult succes in scoala.

Pintre elevii care astazi, in prima zi de la deschidere, au trecut pragul ceainariei Teona si Diana. Mirosul prajiturilor le-a ademenit.

ceai cu mine 1

Preturile sunt pentru toate buzunarele si pornesc de la un leu, pentru o prajiturica. “Ceai cu mine” este deschis pana vineri, pe tot parcursul programului scolar.

Mentionam ca ceainaria “Ceai cu mine” este o actiune organizata de Consiliul Elevilor de la Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pascani si in acest an a ajuns la a 5 a editie. Pe viitor se vrea si o colaborare intre alte scoli sau vizionari de filme.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow