More

  Speranta de la televizor: O telespectatoare TV BIT cere ajutor de la Gigi Becali pentru cumpararea unei proteze

  Array

  grigoras

  O poveste tragica a ajuns in atentia noastra. Este vorba despre o femeie din Iasi, a carei soarta nu a fost una dintre cele mai norocoase. Femeia a ramas fara picioare in urma unui accident de tren, singura cu doi copii impotriva unui sistem si a unei lumi prea ocupate pentru a o ajuta.

  Este vorba despre Cristina Grigoras de 34 ani din Iasi, femeia locuieste in conditii greu de imaginat intr-un camin de familisti din cartierul Nicolina alaturi de cei doi copii, baieti, de 8 respectiv 12 ani.

  Ghinionul a facut ca in anul 2010, Cristina sa isi piarda ambele picioare intr-un accident de tren. Intr-o dimineata de iarna, grabita sa ajunga la servici, a coborat din tren in timp ce acesta era in miscare. A alunecat pe gheata si picioarele i-au ajuns sub rotile trenului.

  A reusit cu greu sa accepte situatia si a continuat sa lupte, singura, fara sotul care a parasit-o.

  Cristina traieste dintr-o pesie de handicap de 290 ron si din banii pe care ii primeste mama sa, adica 500 ron pentru insotitor al unei persoane cu handicap, bani cu care abia o duce de pe o zi pe alta. Inainte de accident a lucrat in domeniul confectiilor.

  In momentul de fata ea are doua proteze pe care le-a primit de la Casa de Asigurari de sanatate, insa acestea o ajuta sa se deplaseze cu greu, nefiind in stare sa se poata angaja undeva.

  Femeia ne-a sunat, dupa ce a urmarit alaturi de cei doi baietei care sunt pasionati de fotbal, emisiunea “Ora de Sport”, difuzata in fiecare marti pe TV Bit.

  Ea are nevoie de  doua proteze noi, pentru a-si putea relua viata, in special, pentru a-si putea gasi un loc de munca, pentru a avea mai multa grija de copii dar mai ales pentru a putea a se putea reintegra inapoi in societate.

  Problema o reprezinta costul unor astfel de proteze care se apropie de 7000-8000 euro. De aceea, femeia cere ajutorul patronului Stelei, Gheorghe Becali, pentru ca acesta are obiceiul de a ajuta familiile nevoiase sau oamenii cu probleme sociale, dar si ajutorul tuturor oamenilor de bine care doresc sa ii dea o mana de ajutor.

  Daca doriti sa o ajutati pe Cristina Grigoras pentru a avea o noua viata o puteti contacta la numarul de telefon: 0753 404 058.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI