9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Speranta de la televizor: O telespectatoare TV BIT cere ajutor de la Gigi Becali pentru cumpararea unei proteze

grigoras

O poveste tragica a ajuns in atentia noastra. Este vorba despre o femeie din Iasi, a carei soarta nu a fost una dintre cele mai norocoase. Femeia a ramas fara picioare in urma unui accident de tren, singura cu doi copii impotriva unui sistem si a unei lumi prea ocupate pentru a o ajuta.

Este vorba despre Cristina Grigoras de 34 ani din Iasi, femeia locuieste in conditii greu de imaginat intr-un camin de familisti din cartierul Nicolina alaturi de cei doi copii, baieti, de 8 respectiv 12 ani.

Ghinionul a facut ca in anul 2010, Cristina sa isi piarda ambele picioare intr-un accident de tren. Intr-o dimineata de iarna, grabita sa ajunga la servici, a coborat din tren in timp ce acesta era in miscare. A alunecat pe gheata si picioarele i-au ajuns sub rotile trenului.

A reusit cu greu sa accepte situatia si a continuat sa lupte, singura, fara sotul care a parasit-o.

Cristina traieste dintr-o pesie de handicap de 290 ron si din banii pe care ii primeste mama sa, adica 500 ron pentru insotitor al unei persoane cu handicap, bani cu care abia o duce de pe o zi pe alta. Inainte de accident a lucrat in domeniul confectiilor.

In momentul de fata ea are doua proteze pe care le-a primit de la Casa de Asigurari de sanatate, insa acestea o ajuta sa se deplaseze cu greu, nefiind in stare sa se poata angaja undeva.

Femeia ne-a sunat, dupa ce a urmarit alaturi de cei doi baietei care sunt pasionati de fotbal, emisiunea “Ora de Sport”, difuzata in fiecare marti pe TV Bit.

Ea are nevoie de  doua proteze noi, pentru a-si putea relua viata, in special, pentru a-si putea gasi un loc de munca, pentru a avea mai multa grija de copii dar mai ales pentru a putea a se putea reintegra inapoi in societate.

Problema o reprezinta costul unor astfel de proteze care se apropie de 7000-8000 euro. De aceea, femeia cere ajutorul patronului Stelei, Gheorghe Becali, pentru ca acesta are obiceiul de a ajuta familiile nevoiase sau oamenii cu probleme sociale, dar si ajutorul tuturor oamenilor de bine care doresc sa ii dea o mana de ajutor.

Daca doriti sa o ajutati pe Cristina Grigoras pentru a avea o noua viata o puteti contacta la numarul de telefon: 0753 404 058.

 

 

 

Alte articole