1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Povestea infioratoare a asasinarii unei tinere de 28 ani, absolventa de facultate!

Pentru ca sotul era foarte gelos si nu a vrut sa o lase sa profeseze dupa absolvirea facultatii, a tinut-o mai mult in casa • Intr-o zi in care s-a enervat, a luat cutitul din bucatarie si a injunghiat-o in zona gatului • „Era totul plin de sange. Ea era intinsa pe jos si horcaia. Era in ultima faza”, a precizat tatal victimei, cel care a gasit-o primul • Ieri, judecatorii l-au condamnat pe criminal la 19 ani de inchisoare cu executare

Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea unui barbat care si-a ucis sotia de 28 ani cu sange rece. Acesta a primit o pedeapsa de 19 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, judecatorii i-au pus sechestru pe toate bunurile pe care le are, pentru a putea fi achitate daunele morale catre rudele victimei. Parintii victimei vor primi despagubiri morale de cate 50.000 de lei fiecare. Mai mult, judecatorii au dispus prelevarea probelor biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare. Crima a avut loc pe data de 24 noiembrie 2011, in jurul orei 13.00. Initial, s-a crezut ca motivul crimei este gelozia, insa anchetatorii au descoperit ca, de fapt, in spatele acestei fapte se ascund cauze minore.

Adriana Cardei nu se intelegea cu socrii sai, iar Petronel Cardei intervenea de fiecare data pentru parintii lui. De aici au pornit majoritatea conflictelor din familie. Petronel si Adriana Cardei s-au casatorit in august 2011. Dupa casatorie, certurile dintre ei s-au finalizat cu violente. Procurorii sustin ca barbatul era extrem de agresiv si o batea foarte des pe Adriana. Petronel lucra ca sofer la o firma de constructii din Targu Frumos, iar sotia sa isi castiga banii din ingrijirea unui batran. Aceasta terminase Facultatea de Agronomie din Iasi, insa nu profesa, pentru ca barbatul a preferat sa o tina mai mult in casa. Pe data de 24 noiembrie, in jurul orei 11.40, acesta si-a sunat sotia si i-a spus ca vrea sa mearga la parintii lui, in localitatea Braesti. Femeia a refuzat sa-l insoteasca. Mai mult, i-a si reprosat ca in loc sa vina acasa, isi viziteaza parintii prea des. Aceasta a fost scanteia care a declansat scandalul din ziua crimei. Barbatul nu a mai mers la parintii sai, ci direct acasa. Cei doi s-au certat ca de obicei, insa s-au impacat printr-o partida de sex. Ulterior, femeia a gasit niste oua de tara intr-o sacosa cu care venise barbatul acasa si a inteles ca, de fapt, in dimineata aceea, barbatul fusese la parintii sai. Din acest motiv, scandalul a inceput din nou.

Continuare pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow