More

  Povestea de succes a termoficarii iesene

  Array

  Arc peste timp: povestea de succes a termoficarii iesene. De la 1886 la 2016: 4 momente importante in istoria Iasului

  Vineri, 26 august, Veolia Energie Iasi a organizat o cvadrupla aniversare, in eleganta Aula a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Alaturi de zeci de fosti angajati ai CET Tudor si CET Holboca, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, angajati care lucreaza in prezent in sistemul centralizat de termoficare, mass-media si invitati speciali, am aniversat 4 ani de cand s-a infiintat Veolia Energie Iasi, operatorul serviciului public de termoficare al Municipiului Iasi.

  Aniversarea s-a impletit fericit cu alte 3 momente festive din istoria Iasului: 130 de ani de cand a inceput sa existe termoenergetica ieseana, 50 de ani de cand s-a pus in functiune CET Tudor, 30 de ani de cand a inceput sa produca primul grup de la CET Holboca .

   „Aceasta aniversare este un motiv de bucurie si de mandrie pentru Iasi, iar alegerea de acum 4 ani s-a dovedit un succes pentru orasul nostru. Veolia are capacitatea sa asigure clientilor sai servicii de foarte buna calitate, siguranta si transparenta. Iasul a ales un partener de incredere si de durata”, a punctat Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

  „S-au schimbat multe in ultimii 4 ani si trebuie ca schimbarea sa continue. In primul rand, trebuie sa oferim ieseanului incredere: ca primeste ceea ce plateste, ca isi poate permite ceea ce i se ofera, ca serviciul este continuu, ca exista preocupare pentru calitate, ca are un partener de discutii onest. Cu respect pentru trecut, va urez mult succes pentru viitor !”, a declarat Bogdan Abalasi, subprefectul judetului Iasi. 

  „Vedem la Iasi o istorie de succes si plec de aici cu increderea ca decidentii politici ai tarii vor intelege ca serviciul public de termoficare reprezinta la nivelul comunitatilor urbane din Romania cel mai important element de civilizatie si confort pentru viata cotidiana a oamenilor”, a spus Emil Calota, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). 

  „La ceas aniversar trebuie să recunoaștem rolul energeticienilor de la Veolia Energie. Ei sunt cei care au pus și vor pune în continuare la dispoziția semenilor energia necesară desfășurării tuturor activităților, cu profesionalism și dăruire. Felicit întreaga echipă a Veolia Energie care s-a angajat în rezolvarea problemelor din sistemul centralizat de termoficare din Iași, tinzând spre dezvoltarea sistemului și creșterea durabilă a orașului.

  Desi in ultimii ani s-a pus accent pe sistemele individuale, consider ca sistemul centralizat este mai eficient si mai putin poluant pentru mediul inconjurator”, a fost mesajul lui Bogdan Alexa, vicepresedinte ANRSC (Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice), care a prezentat rezultatele unui raport al Comisiei Europene care sustine serviciul de termoficare centralizata.

   „Relatia noastra cu Veolia a fost si este una corecta si profesionista, am intalnit o echipa dedicata meseriei, care isi respecta cuvantul dat comunitatii iesene. Romania are nevoie de termoficare, iar modelul de la Iasi trebuie dus la nivel national”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi, care a oferit diplome de recunoastere a meritelor mai multor fosti angajati ai CET Tudor si CET Holboca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI