Slider

Povestea crimei de la Halaucesti. Tanarul si-a recunoscut fapta

Tanarul de 20 de ani din comuna Halaucesti, care si-a omorat iubita de 16 ani a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi. Baiatul a recunoscut in fata anchetatorilor, dupa ore bune de interogari, ca el este autorul. Nimeni nu stie inca si motivul pentru care a recurs la violenta. La doua zile de la tragedie, tatal baiatul este tot in stare de soc.

Cei doi s-au cunoscut la o scoala din Targu Frumos, erau impreuna de trei ani, iar in ultima luna au locuit impreuna in Halaucesti. Traiau din veniturile tatalui agresorului, care are pensie de handicap.

Barbatul a spus ca fiul lui a mai fost violent, iar unele episoade de agresiune s-ar fi petrecut chiar pe strada, in vazul unor localnici.

Insa, in noaptea de vineri spre sambata, s-a intamplat nenorocirea. Tanarul, care ar fi fost drogat, a inceput sa o loveasca pe fata fara mila. Apoi, a dus-o la marginea unei paduri si a abandonat-o. Cadrele medicale care au ajuns la fata locului, nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi ancheteaza cazul, iar tanarul risca sa ajunga ani buni dupa gratii.

Slider