25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Poveste de Crăciun – spectacol caritabil la Pașcani

Poveste de Crăciun  – spectacol caritabil la Pașcani

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru un frumos spectacol organziat de elevii și profesorii de la Sadoveanu” împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie Pașcani. Cei care vor să vadă „Povestea de Crăciun” transpusă prin muzică, dansuri, teatru și poezii trebuie să achiziționeze un bilet de doar 5 lei, bani din care vor fi cumpărate cele necesare pentru o familie aflată la nevoie.

După amiaza zilei de miercuri, 21 decembrie este programată pentru spectacolul marca Millo al Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Astfel, începând cu orele 16:00 în sala de festivități din incinta Primăriei Pașcani sunteți invitați la spectacol. Prețului unui bilet de acces la eveniment este de 5 lei, iar din acești bani vor fi cumpărate produse de bază și nu numai, unei familii ce are atât de multă nevoie de ajutorul nostru.

Reporterii BIT TV au avut acces la pregătirile dinaintea spectacolului și pentru ca dv. să puteți vedea o mică parte din ce se pregătește pentru show-ul denumit sugestiv “Poveste de Crăciun.”

Menționăm că din program nu vor lipsi membrii trupei Millo, cei care recent au reușit să se claseze pe primul loc la un concurs adresat actorilor amatori din școli.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow