20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

“Poveste de Crăciun” pe Esplanada din Paşcani

Moş Crăciun şi personaje îndrăgite din desene animate au poposit ieri după amiază pe Esplanada din Paşcani. De la mic la mare copii s-au înghesuit să facă poze cu moşul, spiriduşi sau crăciuniţele iar cei care au cântat un colind sau au spus o poezie au primit daruri. Cei mari au avut parte de un moment artistic susţinut de artişti locali şi invitaţi speciali.

Muzică, dans şi întâlnire cu personaje de poveste. De asta au avut parte păşcănenii care au ieşit din casă în după amiaza zilei de 27 decembrie. Printre personajele întâlnite de cei mici s-au aflat Moş Crăciun, ajutoarele sale, spiriduşi sau iepuraşi care nu au venit însă cu mâna goală ci cu daruri pentru prichindei.

Începând cu ora 17.00, cei mari au fost invitaţi la un spectacol de muzică pentru toate gusturile susţinut de artişti locali şi nu numai. Rând pe rând pe scena special amenajată din faţa Poliţiei Municipale au urcat Iolanda Pricop şi Andrei Bordianu.

Invitat special la eveniment a fost Gabriel Kisczuk concurent la Vocea României. Tânărul în vârstă de 32 ani din Rădăuţi a participat la spectacolul concurs de la Pro Tv în sezonul din 2013 unde l-a ales ca antrenor pe Horia Brenciu.

Seara a fost încheiată de trupa Cross Medio care a susţinut o reprezentaţie de mai bine de 30 minute, solistul formaţiei Tudor Pletea, fiind şi cel care a prezentat evenimentul.

Menţionăm că spectacolul „Poveste de Crăciun” a fost organizat de administraţia locală din Paşcani. Pentru manifestare aleşii locali au aprobat , din buget local, suma de 25.039 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow