22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

“Poveste de Crăciun” emoționantă transmisă de elevii de la “Sadoveanu” – VIDEO

“Poveste de Crăciun” emoționantă transmisă de elevii de la “Sadoveanu”

A fost cu adevărat o poveste de Crăciun! Spectacolul organizat de o mână de elevi și profesori de la “Sadoveanu” a adunat în sală aproape 500 de persoane ce au avut ocazia să vadă, într-un decor specific sărbătorilor cu ninsoare și lumânări aprinse, fragmente din piese de teatru, cântece și colinde, dansuri și mai ales costumații specifice sezonului.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Așa s-a încheiat unul dintre cele mai frumoase spectacole de Crăciun pregătite de către elevi și profesorii de la “Sadoveanu” Pașcani. Aplauzele au fost bine meritate după o muncă de echipă de vreo câteva săptămâni atunci când în mintea lor au sădit ideea de spectacol caritabil.

Evenimentul „Poveste de Crăciun” s-a desfășurat pe parcursul a peste două ore, în sala de spectacole din incinta Primăriei Pașcani. După un program bine stabilit, rând pe rând au urcat pe scenă elevii talentați la cântat, recitat și dans.

Emoțiile i-au cuprins pe cei aproape 500 de spectatori atunci când s-au jucat fragmentele din poveștile copilăriei „Fetiţa cu chibrituri” și „Scrooge – bătrânul avar” – care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului Trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

Au avut loc și mesaje transmise de elevi prin versuri ce îndeamnă la bunătate și la ideea de a dărui.

La spectacolul caritabil „Poveste de Crăciun” s-au stâns peste 2.000 de lei, cu acești bani urmând să fie cumpărate produse alimentare și de bază pentru câteva familii ce au venituri foarte mici.

Coordonatori evenimentului au fost consilier educativ prof. Cristina Liuţă şi Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional „M. Sadoveanu” Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow