25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

“Poveste de Crăciun” cu suprize şi concerte pe Esplanada din Pașcani

Păşcănenii sunt invitaţi la un spectacol de colinde în aer liber, a treia zi de Crăciun. Evenimentul va avea loc pe Esplanada din zona Vale, începând cu ora 17.00. Pe scenă vor urca Andrei Bordianu, trupa CROSS MEDIO, GABRIEL Kisczuk, fost concurrent la Vocea României precum şi alţi artişti locali. Prezentatorul spectacolului va fi pascanenaul Tudor Pletea solistul trupei CROSS MEDIO.

Şi pentru că spectacolul se intitulează “Poveste de Crăciun” şi pentru cei mici au fost pregătite câteva momente de bucurie. De la 15.30 pe scenă vor urca Moş Crăciun împreună cu spiriduşii săi precum sialte personaje de poveste

Costurile de organizare sunt suportate de la bugetul local, 25839 lei. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în şedinţa Consiliului Local, însă după un schimb de replici între consilierii de la putere şi cei de la opoziţie. Liberalii au cerut să fie scoşi din lista de iniţiatori ai proiectului pe motiv că nu vor să îşi asocieze imaginea cu cei din PSI, nici măcar într-un astfel de demers, care nu are nici o legătură cu politica.

În replică reprezentanţii Primăriei şi consilierii PED au explicat că propunerea iniţială a venit din partea unui consilier PEL, că o contraofertă la spectacolul de colinde susţinut de Aurel Moldoveanul şi că ar fi oportun să fie organizate ambele spectacole.

Menţionăm că pe 30 decembrie este programat Festivalul de Datini şi Obiceiuri de iarnă, pe scenă din fata sediului Primăriei, începând cu ora 11.00. În aceeaşi zi va avea loc şi o paradă a formaţiilor participante cu pornire din faţa Casei de Cultură, la 09.30.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow