23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Posturi vacante la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Se caută șefi de secții

11 posturi vacante din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani au fost scoase la concurs de saptamana trecuta. In cadrul unitatii medicale se fac angajari pentru sefii de sectie, precum medicina interna, neurologie, pediatrie, chirurgie, Compartiment Primiri Urgente si altele. Anuntul de angajare a fost publicat pe 7 iulie, iar inscrierile se fac in termen de 15 zile de aparitia acestuia.

Se cauta sefi de sectie, la Spitalul de Urgenta. Conducerea unitatii medicale a publicat saptamana trecuta anunturile de angajare. Sunt 11 posturi vacante pentru sef la urmatoarele sectii: medicina interna, gastroenterologie, neurologie, boli infectioase, obstetrica ginecologie, pediatrie, chirurgie, ATI, pneumologie, Laborator analize medicale (pentru categoria profesionala chimist) si Compartiment Primire Urgente.

Anunturile au fost publicate in revista “Viata medicala”, pe data de 7 iulie 2017. Inscrierile se fac in termen de 15 zile de la aparitia acestora, iar concursul va avea loc dupa 30 de zile.
Concursul sau examenul va consta in urmatoarele probe: interviu – sustinerea proiectului de management, proba scrisa, proba clinica sau practica. Proba scrisa a concursului se sustine dupa subiecte din Legea privind reforma in domeniul sanatatii. Proba clinica sau proba practica pentru medici se sustine pe baza metodologiei stabilite pentru obtinerea titlului de medic specialist iar proba practica pentru chimisti va avea continutul stabilit de comisia de examinare.

Dosarul de inscriere va cuprinde, printre altele, adeverinta din care sa reiese confirmarea in gradul profesional, certificatul privind starea de sanatate si un proiect de management privind evolutia viitoare a sectiei. De asemenea, chitanta taxei de concurs de 150 de lei, care se achita la casieria unitatii.
Inscrierile se fac la sediul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, iar relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0232.163.600, interior 110, la avizierul unitatii sau pe site-ul institutiei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow