20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Postliceala din Pașcani, Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe

Postliceala din Pașcani, Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe

Gest cât o mie de cuvinte din partea unei școli din Pașcani pentru familiile cu care viața nu a fost blândă. Sacoșe încărcate cu mâncare au fost dăruite astăzi de către studentele Centrului de Studii Ștefan cel Mare alături de preotul Dumitru Cristea. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Cinci familii din Pașcani au primit astăzi, 16 decembrie, vizita “spridușilor” lui Moș Crăciun. Încărcate cu sacose cu cele necesare pentru o masă îmbelșugată pentru zilele de sărbătoare ce se apropie, studentele de la Postliceala din Municipiu au făcut cunoștință cu o parte din persoanele care au nevoi și, ba nu mai au putere să muncească, ba au venituri foarte mici.

Printre acestea se numără și această bunicuță care locuiește cu o nepoată pentru a-i mai alina din durerile sufletești. A fost nespus de bucuroasă pentru daruri.

Și cei șase copii au primit vizita “spridușilor”. Familia se află în atenția preoților de mulți ani. Din pachet nu au lipsit dulciuri, atât de așteptate de micuți.

Gestul de umanitatea este făcut de conducerea Centrului de Studii Ștefan cel Mare Pașcani, care a ales să cumpere mâncare și cele necesare pentru masa de Crăciun. Preotul Dumitru Cristea a îndrumat pașii “spridușilor” către familiile care au nevoie, aflate în evidența Asociațiilor ce le coordonează.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow