More

  Poștaș de locul I. Constantin Văcărașu s-a calificat la faza națională – FOTO

  Array

  Poștaș de locul I.
  Constantin Văcărașu s-a calificat la faza națională

  Poștaș de locul I. Este vorba despre Constantin Văcărașu care s-a calificat la faza națională în urma competiției de la Iași unde s-a întrecut cu peste o sută de colegi din tot județul. Ca de obciei, a făcut o figură frumoasă. Cu o voință de fier, poștașul a mers în marș 17 ture de stadion.

  Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

  Cu antrenament mai mult în timpul serviciului, factorul poștal Constantin Văcărașu a reușit să fie cel mai bun la Marșul poștașilor organizat la sfârșitul săptămânii trecute, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași. La evenimentul sporitiv s-au înscris peste 500 de angajați ai Poștei Române, femei și bărbați. Din Pașcani s-au înscris 50 de persoane.

  La categoria bărbați, la linia de start au fost peste o sută de angajați ai Poștei Române, insă spre final au ajuns doar zece, dintre care cel mai bun a fost poștașul din Pașcani, Constantin Văcărașu.

  El spune că a fost o competiție grea, mai ales că în ultimele luni nu a mai făcut antremanetul pe care obișnuia să-l facă pe stadionul din Pașcani, asta pentru că, atunci când mergea, porțile erau închise.

  Cele 17 ture de stadion făcute în cadrul competiției organizate de Sindicat și Poșta Română, adica aproximativ 8 km, au fost făcute în mers forțat. Cine nu s-a adaptat, a fost eliminat.

  Constantin Văcărașu are 47 de ani și din 1993 este angajat al Poștei Române. Un singur an a lipsit de la competiția sportivă dedicată lor. Efortul și ambiția au făcut să ajungă patru ani la rând la Balcaniadă, acolo unde s-a întrecut cei mai buni poștași. A venit și de acolo cu premii. Același gând îl are și acum.

  Premii au obținut și colegii lui, de la Oficiul Poștal din zona Vale a Pașcaniului. Este vorba despre locurile II și III obținute de Vasilica Măriuța și Ioana Bujor.

  Festivitatea de premiere a avut loc imediat după competiție. Și Oficiul Poștal 1 Pașcani a primit o diploma de merit, pentru fidelitatea, dăruirea și respectul demonstrate față de Poșta Română.

  Câştigătorii au primit premii în bani, cupe, medalii și diplome.

  Marsul Factorilor Postali este competitia cu traditia cea mai indelungata din istoria Postei Romane, prima editie avand loc in 1977.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI