11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Postacii care vor scandal în Paşcani manipulează pe Facebook

motatu
Manipulare grosolană pe reţelele de socializare, pusă la cale de postacii anti Apa Vital. De câteva zile este promovat pe Facebook un anunţ prin care păşcănenii sunt instigaţi să nu îşi facă branşamente individuale în vederea încheierii contractelor individuale, aşa cum se întâmplă în tot mai multe scări de bloc.

Mai mult locatarii sunt sfatuiti să nu îşi achite consumurile la apă până când instanţă de judecată nu va hotărî cine va rămâne operator la Paşcani, pe motiv că nu sunt obligaţi să o facă. Pentru a fi credibil mesajul a fost atribuit „Oficiului de Protecţie a Consumatorului”.
În realitate autoritatea statului nu a emis nici un comunicat pe acesta tema. Într-un comunicat de presă pentru BIT TV se arata că „anunţul supus atenţiei nu aparţine Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași”.
Asta înseamnă că este vorba despre un fals pentru ai duce în eroare pe păşcăneni. Manipularea a apărut la scurt timp după ce operatorul ieşean a demarat a Paşcani o amplă campanie de informare şi sprijin pentru încheierea contractelor de furnizare, care a început să dea roade. Printre distribuitorii mesajului se afla şi cei care au iniţiat şi coordonat protestele anti-Apa Vital la Paşcani. Mai mult, săptămâna viitoare, consilierii păşcăneni se vor întruni pentru a vota din nou dacă serviciile de apă şi canalizare rămân sau nu la Apă Vital iar Pascaniul în asociaţia ARSACIS.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow