22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Poșta Română se modernizează: a fost lansat primul ghișeu digital. Cum funcționează

Poșta Română se modernizează. A lansat luni primul ghișeu digital, un terminal automatizat care va fi deschis în permanență.

Astfel, cei care nu vor să mai stea la cozi pot trimite sau primi mai ușor colete sau scrisori și totodată să plătească taxe, facturi de utilități sau rate bancare. În prima fază vor fi 70 de asemenea terminale în țară. Poșta Română va pune în funcțiune și 3.000 de cutii poștale care pot fi accesate pe baza unui cod.

Oamenii vor putea să-și achite facturile ori să trimită colete oriunde în lume, fără să mai stea la coadă.

Cutia poștală digitală permite măsurarea volumului coletului și a greutății. Însă atenție, pentru orice tranzacție, fie plata facturii, fie taxa de expediere, Poșta Română ia un comision de 2,5 lei .

Vom avea și centre de sortare logistice, unde rapiditatea livrărilor vă creste, și vom avea sisteme moderne de rutare, unele companii el au deja, noi nu le-am avut, urmează să le avem, practic în clipa în care cineva pune un colet în acest dispozitiv, noi vom fi înștiințați și un curier va veni să-l ia, să-l ducă în centrul de sortare unde este prelucrat și trimis către destinatarul final”, a explicat directorul general al Poștei Române.

Continuarea pe Stirile PRO TV 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow