11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Poşetă furată în trenul Paşcani – Iaşi

- Advertisement -

Se caută hoţul. Este vorba despre un bărbat care a furat poşeta unei femei care se află în tren. Nefericitul moment a avut loc în urmă cu câteva zile, în zona staţie Costeşti, când hoţul a luat geantă de pe bancheta şi a coborât din tren, cât acesta era staţionat, conform datelor de la șeful Poliției TF Cristi Aioanei. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac cercetări.

hot poseta

O femeie în vârstă de 42 de ani din Iaşi a rămas fără poşeta în care se aflau telefonul mobil, portofelul cu bani şi acte, dar şi alte lucruri personale. Ea a cerut ajutorul oamenilor legii pentru a găsit făptaşul, prin apelul la numărul unic de urgenţă 112.

Hoţul a fost văzut şi de către ceilalţi călători care se aflau în tren în ziua de 10 noiembrie. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Paşcani au intrat pe fir şi au deja un cerc de suspecţi.

În prezent se fac cercetări şi verificări pentru a stabili identitatea autorului, iar bunurile să fie restituitei păgubaşei. De asemenea se vor lua măsurile care se impun făptaşului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow