16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Porcul are prioritate

 

 

 

 

 

 

Porcul mai important decat nevasta. Aceasta este concluzia la care au ajuns agentii de la Politia Rutiera, dar si cadrele medicale dupa ce au stat de vorba cu sotul victimei. Acesta era mai interesat sa afle daca a patit ceva animalul decat starea de sanatate a nevestei. Accidentul rutier a avut loc in dupa amiaza zilei de luni, 29 octombrie pe DJ 208, pe raza comunei Valea Seaca, cand pentru a evita impactul cu un autoturism care intrase in depasire, carutatul a tras de hamuri ajungand cu atelajul intr-un sant de pe marginea drumului.

Astfel Maria Covrig de 57 de ani din Topile a ajuns sub caruta. Victima a fost transportata la CPU Pascani de catre un echipaj SMURD, iar dupa ce  i-au fost acordate ingrijirile medicale necesare, a fost externata.

Tot din cauza neatentiei la Spitalul Municipal a ajuns si un barbat de 77 de ani din Bratesti cu suspiciune de fracturi costale. Este vorba despre Iordache Petru care a fost gasit de catre consateni in mijlocul drumului comunal in stare de inconstienta, dupa ce a cazut din caruta. Transportat de catre Ambulanta la CPU, medicii de garda i-au pus diagnosticul de traumatism toracic, iar pentru ca starea lui de sanatate nu era una stabila a fost internat pe sectia de Chirurgie pentru supraveghere medicala.

ziarulorizont.info

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...