More

  Popasul turistic de la Ruginoasa va fi renovat

  Array

  Popasul turistic de la Ruginoasa va prinde din nou viata. Peste cateva zile, vor incepe lucrarile la amenajarea unui miniteren de fotbal si tenis precum si a unei baze piscicole. Administratia locala a alocat suma de 500 de milioane de lei vechi de la bugetul local pentru acest obiectiv.

  Lucrarile la amenajarea popasului de langa palatul lui Cuza au inceput de anul trecut, cand s-a facut decolmatarea iazului, insa din lipsa de bani, proiectul a stagnat la scurt timp. Acum insa, dupa ce s-a aprobat bugetul local, au fost alocati banii necesari pentru continuarea investitiei. Pe o suprafata de circa 4.000 mp, se va face un miniteren de fotbal si tenis, iar in partea laterala, unde datorita izvoarelor s-a format un iaz, se va amenaja o baza piscicola. Scopul investitiei este de a oferi localnicilor si turistilor care vin in zona, pentru a vizita Palatul Al. I. Cuza, un loc in care se pot distra si uita de toate grijile. Acolo vor putea alege intre pescuit, jocuri sportive dar si o plimbare in padurea de alaturi.

  Mentionam ca la sfarsitul acestei lunii in centrul comunei se va deschide un centru cultural, in care se pot vizita ateliere mestesugaresti specifice zonei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet