More

  Popa şi Motatu, inca un proces pierdut cu legislativul pascanean. Rămânem în ARSACIS pentru investiţii

  Array

  Hotărârea prin care municipiul Paşcani a decis să rămână în asociaţia judeţeană de apă şi canalizare ARSACIS, este legală şi rămâne în vigoare. Judecătorii Tribunalului Iaşi au respins solicitarea de anulare a hotărârii Consiliului Local nr 63 din 11.05 2015 făcută de cei doi militanţi Apa Vital, Ion Motatu şi Dumitru Popă, pe motiv că este nefondată. Procesul a început pe 19 ianuarie iar în cursul zilei de ieri a fost publicată soluţia pe scurt, cu drept de recurs în 15 zile. Totodată a fost respinsă şi excepţia invocate de juriştii Primăriei Paşcani.
  Militanţii anti – Apa Vital au invocat la acea vreme ca aleşii locali nu ar fi ţinut cont de concluziile desprinse din dezbaterile comisiilor de specialitate dar şi motive privind oportunitatea şi legalitatea deciziei de a rămâne în ARSACIS pentru obţinerea de fonduri europene.
  Cei doi păşcăneni au mai pierdut un proces, în dosarul 5826/99/2015 înregistrat în vara anului trecut de Instanţă a respins acţiunea de anulare a Hotărârii Consiliului Local Paşcani nr 70 din 30.05.2014, document prin care municipiul Paşcani a renunţat la Prest Serv Apă şi a intrat în asociaţia judeţeană ARSACIS.
  Menţionăm că în vara anului 2014 consilierii păşcăneni au aprobat delegarea serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean pentru a putea beneficia de investiţii de 13 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet